Speed dating

Hvad end det er første gang, at du hører om speed dating, eller du tidligere har stiftet bekendtskab med denne form for dating, så kan vi næsten garantere for, at du vil finde nedenstående skriv interessant. Vi kommer hele vejen omkring, hvad speed dating angår. Du vil med andre ord gå herfra med en masse ny viden om, hvad denne form for ”hurtig dating” egentlig går ud på, og hvorfor det måske kunne være et koncept, som du burde prøve af.

Er du allerede klar over, hvad speed dating er, så kan du med fordel hoppe næste afsnit over. Er du dog nysgerrig efter at vide, hvad det helt præcis er, dette koncept går ud på, så læs med herunder.

Hvad er speed dating?

Hvordan speed dating defineres afhænger ofte at de enkelte arrangører. Essensen er dog, at du kun har et forudbestemt antal minutter til at snakke med en anden person, som potentielt set kan gå hen og blive din partner. Det er med andre ord en måde at møde en masse singler på kort tid. Ofte vil du kunne opleve at møde mellem 10 og 20 singler på en aften, og det er derfor yderst intenst. Det kan dog gå hen og blive en fantastisk investering for dig, da der er rig mulighed for at møde en masse single personer af det køn, som du er tiltrukket af.

Hvordan disse begivenheder forløber sig, afhænger meget af arrangøren. Nogle gange står man ved ståborde, andre gange sidder man overfor hinanden.

Er denne form for dating noget for dig?

Er du interesseret i at lære nye mennesker at kende, så kan dette godt være et koncept, som du skal prøve af. Du skal dog være opmærksom på, at du ofte kun har 4-10 minutter per person, og derfor vil du højst sandsynligt ikke kunne nå at komme ret meget ind på livet af vedkommende, som du sidder overfor.

Det er dog en fantastisk måde at lære nye singler at kende på – og skulle der være en gnist, der blev tændt, da du snakkede med nogle af singlerne, så har du efter dine speed dates mulighed for at matche med denne person.

Er du derfor single, og har du mod på at komme ud over stepperne og tale med en masse singler, så er speed dating bestemt værd at overveje.

Fordele ved at tage på en speeddate

Selvom det kan virke nervepirrende at tage på speeddate, så er det vigtigt, at man husker sig selv på alle de fordele, der kan være forbundet med det. I bedste tilfælde går du derfra med nye bekendtskaber, som du ønsker at lære bedre at kende.

Vi har samlet nogle af de fordele, som vi mener, der er ved at tage på en speed date.

  • Du får lov til at møde en masse nye singler på én aften.
  • Du har rig mulighed for at tage kontakt til de singler, som du syntes om, efter at arrangementet er slut.
  • Du bliver endnu dygtigere til at tage på dates. Ved speed dating er du tvunget til at kunne sætte gang i en samtale hurtigt samt fortælle om dig selv – det kan være god træning, til når du skal ud på rigtige dates.
  • Du kan hurtigt komme videre, hvis modparten ikke er din kop the. I speeddating er der ofte kun tale om 4-10 minutters sessions ad gangen, hvorfor du hurtigt vil kunne komme videre til den næste single.

Som det kan ses af ovenstående, så er der bestemt mange fordele, der taler for, at du skal forsøge dig med speed dating.

Hvor kan du komme på en speed dates henne?

Er du blevet interesseret i at komme ud på en speeddate? Så har vi herunder forsøgt at guide dig lidt til, hvor du kan komme afsted henne. Vi har kigget nærmere på København, Aarhus og Odense. Skulle du dog ikke være fra disse byer, så frygt ej. Der vil uden tvivl også være speeddating i nærheden af dig!

Speed dating i København

Danmarks hovedstad ligger, ganske naturligt, hus til en masse speed dating arrangementer. Er du derfor fra Københavnsområdet, så kan du være sikker på, at der vil være et speed dating arrangement nær dig.

Foretag dig blot en søgning efter det, og du vil hurtigt kunne finde frem til de arrangementer, der afholdes nær dig.

Speed dating i Aarhus

Aarhus er naturligvis ingen undtagelse hvad speeddating angår. Der er i smilets by ofte mulighed for at komme på de populære speeddates. Der findes i Aarhus en håndfuld forskellige organisationer, der gør sig i at arrangere speeddating Aarhus.

Speed dating i Odense

Odense må naturligvis ikke glemmes, når snakken falder på speeddating. Er du fra Odense eller omegn, så skal du heller ikke snydes for speed dating arrangementer. Ligesom det er tilfældet for København og Aarhus, så har du også rig mulighed for speeddating i Odense.

Gode tips til speed dating

Har du besluttet dig for, at du ønsker at komme på en speeddate? Så håber vi, at nedenstående gode tips kan være med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Det kan godt være en smule angstprovokerende at skulle snakke med så mange singler på én aften. Der er dog hjælp at hente, og med nedenstående tips bør du være et skridt tættere på at gøre aftenen til en succesfuld en af slagsen.

  • Tag gerne noter løbende, så du kan huske de enkelte personer, du har siddet overfor. Er der en, der straks gør et godt indtryk på dig, så glem ikke at skrive de ting ned, som du følte. Det vil kunne hjælpe dig senere hen, når du har snakket med en masse andre singler.
  • Husk at lytte til modparten. Det er en ekstremt vigtig egenskab at have.
  • Hvad kunne du godt tænke dig, at vedkommende overfor dig skal vide om dig? Det er en god idé at have forberedt sig lidt hjemmefra, så du ved, hvad du gerne vil fortælle om dig selv.
  • Er du til et arrangement, hvor du skal sætte kryds ud fra de personer, som du gerne vil i kontakt med efterfølgende? Så tøv ikke med at sætte et ekstra kryds. Der er ingen, der siger, at du har bundet dig til en date, hvis du sætter kryds ud for en ekstra persons navn.

Slutteligt er det vigtigt for os at understrege, at det i mange tilfælde blot handler om at kaste sig ud i det. Langt de fleste er nervøse, inden de tager afsted til speeddating, og derfor skal du ikke holde dig tilbage, selvom du skulle være nervøs. Speed dating kan være en fantastisk måde at komme på nye dates på, og du vil uden tvivl lære en masse ved at tage af sted.