Single.dk

Datingsider på nettet vinder frem. Singler i hele landet valfarter til online dating sites for at kunne finde den eneste ene, og derfor bør du også finde frem til dit foretrukne datingsite, hvis du ønsker at møde andre ligesindede singler.

I dag findes der et hav af forskellige datingsites, og det kan derfor være svært at vurdere, hvor man skal kaste sin energi hen. Single.dk er stærkt bud, da du her finder en enorm brugerskare af singler i Danmark.

Vi vil herunder gennemgå alt det, som du behøver at vide omkring Single.dk. Vi kommer ind på alt fra fordele og ulemper til priser hos Single.dk. Vi vil endvidere give dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du skaber et fundament for succes på datingsites, så du får den absolut bedste oplevelse hos Single.dk.

Fordele ved at vælge Single.dk som dit fremtidige datingsite

Det kan være svært at vælge mellem de mange datingsider, som på nuværende tidspunkt er aktive i Danmark. Du ønsker naturligvis at finde dét sted, hvor din fremtidige partner befinder sig. I og med det kan være svært at vide på forhånd, så kan man i stedet kigge nærmere på nogle af de fordele, som der gælder hos de enkelte datingsites.

Herunder gennemgår vi de væsentligste fordele, der er ved at vælge Single.dk.

 • Single.dk har mere end 19 års erfaring indenfor dating. Det er med andre ord en udbyder, der længe har været på markedet, og derved også har kunnet opbygge en stor brugerskare.
 • En avanceret matchmaking algoritme, der er med til at give dig endnu bedre chancer for at finde frem til de personer, du højst sandsynligt vil klikke bedst med.
 • Du har mulighed for gratis at oprette dig på Single.dk. Derved kan du se, om du tror, at platformen er noget for dig.
 • Et væld af singler, som også forsøger at finde frem til sin livs kærlighed – du er derfor aldrig alene på Single.dk!
 • Du kan gøre brug af deres app til smartphone og tablet. På den måde har du hele tiden mulighed for at svare på beskeder fra andre singler.
 • Der er mere end 40.000 aktive singler på Single.dk.
 • Fordelingen mellem mænd og kvinder er næsten ligelig.
 • Du har mulighed for at chatte med andre medlemmer.

Det er tydeligt at se ud fra ovenstående, at Single.dk er et godt bud, hvis du leder efter et seriøst datingsite, hvor der er mulighed for at møde et hav af singler.

Tilmeld dig nemt hos Single.dk

En af de helt store fordele ved Single.dk er, at det er nemt og hurtigt at tilmelde sig. På få minutter er du i gang på siden med mulighed for at kontakte andre singler.

Vi anbefaler dog, at du sørger for at udfylde din profil fra ende til anden. Dels vil det hjælpe Single.dk’s matchmaking algoritme med at finde potentielle partnere til dig, og dels vil det give et bedre billede af dig ud ad til, når andre besøger din profil.

Ønsker du at gøre tilmeldingsprocessen endnu nemmere, så har du mulighed for at tilmelde dig via Facebook med få klik.

Sådan skaber du det bedste fundament for dig selv på Single.dk

Ønsker du at få succes på et datingsite såsom Single.dk, så er det naturligvis vigtigt, at du tager dig nogle forhåndsregler. Vi arbejder til dagligt med at skrive om datingsider, og derfor vil vi herunder give dig nogle gode tips og tricks til, hvordan du skaber et endnu bedre fundament for dig selv.


Vores forhåbning er naturligvis, at du hurtigst muligt finder frem til en partner, som du ser dig selv dele resten af dit liv med.

 • Sørg først og fremmest for at have et godt profilbillede af dig selv. På Single.dk er det dit profilbillede, som vil give andre brugere et førstehåndsindtryk. Her ønsker du naturligvis at give det bedste førstehåndsindtryk som muligt.
 • Dernæst er det vigtigt, at du udfylder din profil så detaljeret som muligt. Vi har været inde på det tidligere, og det vil hjælpe dig gevaldigt. Derudover højner det dine chancer for at finde frem til en anden person, der leder efter en som dig.
 • Profilteksten er ofte noget, som folk hurtigt bikser sammen. Det er dog ærgerligt, da der her er mulighed for at gøre et godt indtryk på folk. Sørg for at sætte tid af til at skrive en god og uddybende profiltekst, som viser andre, hvem du er.

Ovenstående tre punkter er gode at huske på, når du opretter dig som bruger hos Single.dk. På den måde skaber du et godt fundament for at finde andre singler, der ønsker at indlede en samtale.

Det er vigtigt, at du er dig selv på datingsites!

Derudover er det vigtigt, at du er dig selv, når du befinder dig på datingsider såsom Single.dk. Dit ønske er højst sandsynligt at finde en partner, som du kan dele resten af dit liv med. Derfor er det også vigtigt, at du finder frem til en person, der kan lide dig for den, som du er. Sørg derfor for ikke at overdrive eller lignende i din profiltekst, og forsøg at svare så ærligt som muligt på de spørgsmål, som systemet vil stille dig i forbindelse med matchmakingprocessen. På den måde øger du chancerne for at de personer, du kommer i kontakt med, er potentielle livspartnere.

Hvilket datingsite er det rigtige for dig?

Når man har besluttet sig for, at man skal i gang med at finde dates på nettet, så kan man hurtigt komme i tvivl om, hvad for et datingsite der er det rigtige. Der findes mange forskellige sider, og derfor kan det være rigtigt svært at skelne mellem disse. Derudover koster siderne ofte penge, hvorfor man forsøger at begrænse sig til at være på enkelte datingsites.

Når man kigger på et datingsite, og man ønsker at vurdere, om det er noget for en selv, så bør man først og fremmest se på, om man er en del af den målgruppe, som datingsiden henvender sig til. Med Single.dk rammes der bredt, og derfor vil langt de fleste få en god oplevelse, ved at være til stede på Single.dk.

Er man dog udelukkende til senior dating, så findes der andre datingsites, som tilbyder netop dette – og hvor der specifikt er fokus på denne del af markedet.

Derfor er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af med dig selv, om du udelukkende vil være på et datingsite, der har folk med samme alder som dig (eller samme interesser), eller om du ønsker at være på et site, hvor der er en bred fordeling af mennesker.

Ofte har vi selv en idé om, hvad vi søger – men det sker rigtigt mange gange, at denne idé bliver gjort til skamme, når man først møder sin livspartner. Derfor kan der være god idé i at oprette sig på eksempelvis Single.dk, hvis man vil udforske en bredere del af markedet for singler.

Single.dk priser – få et overblik hos os!

Hvis du er interesseret i at oprette dig hos Single.dk, så er du naturligvis også nysgerrig efter at vide, hvad det koster. Priserne ændres med jævne mellemrum, hvorfor vi altid anbefaler, at man klikker sig ind på siden og ser de nye opdaterede priser. Single.dk plejer dog at være en af de billigere steder at oprette sig på markedet – er du derfor ude efter et økonomisk alternativ, så kan Single.dk meget vel være det rigtige valg.

Du kan, som vi tidligere har nævnt, vælge at oprette dig med en gratis profil. På den måde kan du gøre op med dig selv, om du mener, at det er det rette sted for dig at kaste din energi hen. Skulle det ikke være det, så anbefaler vi dig at læse vores andre guides igennem af datingsites.

Har du også set TV reklamerne?

Single.dk er især kendte for deres TV reklamer, hvor der lystigt bliver fortalt om, hvor mange par der dagligt finder sammen på platformen.

Det er, med andre ord, en seriøs datingside, som ønsker at skabe det bedst mulige fundament for brugerne. Hos Single.dk er man endvidere ikke gået på kompromis med det tekniske i platformen, og derfor vil du opleve, at det er nemt og elegant at gøre brug af.

Chat med andre singler hos Single.dk

En af de meget anvendte funktioner hos Single.dk, er chatfunktionen. Her har du mulighed for at chatte live med andre singler, og på den måde kan du lære dem at kende. Det er hurtigere at chatte end at skrive privatbeskeder, og derfor gør mange brug af dette alternativ hos Single.dk.

Det er endvidere også her, hvor Single.dk appen kommer dig til gode. Denne Single.dk app er gratis at hente, og du kan benytte den hvad end du har en Android eller iPhone telefon. Nemmere bliver det ikke!