Partnermedniveau

Jagter du lige nu kærligheden, og mangler du inspiration til, hvor du skal forsøge at oprette dig henne, for at få ordentlig gang i din online dating? Er du træt af aldrig at møde andre profiler, som har det samme ambitionsniveau, og savner du at kunne snakke med mennesker, som forstår dig og dine tanker? Så kunne Partnermedniveau meget vel være det rigtige sted for dig.

Hos Partnermedniveau går man op i seriøs dating, hvor det primære fokus er på singler, der har høje forventninger. Med andre ord er du her sikker på at møde andre singler, som har ambitioner og med ben i næsen.

En stor del af de nuværende medlemmer hos Partnermedniveau er akademikere. Hermed ikke sagt, at man skal være akademiker, for at kunne oprette sig på dette datingsite. Det skal derimod ses som et tegn på, at det er en af de datingsider i Danmark, hvor dating bliver taget mest seriøst.

Fordele ved at oprette sig hos Partner med niveau

Når vi kigger nærmere på datingsider, så er en af de helt vigtige aspekter de fordele, om datingsiden tilbyder dig som bruger. Vi ønsker naturligvis kun, at du opretter din datingprofil de steder, som har et godt tilbud både i form af pris og af andre medlemmer.

Kigger vi på de fordele, som Partnermedniveau tilbyder deres brugere, så ses især følgende.

 • Over 60% af alle tilmeldte hos Partnermeniveau er akademikere. Er du derfor ude efter andre singler, som er akademikere, så er dette det ideelle sted for dig.
 • Datingsiden er perfekt til dig, der ønsker et seriøst forhold.
 • Der er mulighed for alt fra senior dating og seriøs dating til kristen dating. Med andre ord er der et væld af muligheder hos Partnermedniveau.
 • Kundeservicen skulle efter sigende være i en klasse helt for sig.
 • Din profil vil ikke kunne findes på Google eller andre søgemaskiner. Du er kun synlig for dine matches på hjemmesiden.
 • Du har mulighed for at benytte dig af din smartphone og tablet, da der er en Partnermedniveau app.

Det er tydeligt at se ud fra ovenstående, at der bestemt er god grund til at holde et nøje øje med Partner Med Niveau, hvis man ønsker at indlede et seriøst forhold med andre, der er i samme båd som dig selv.

Er der krav for at oprette sig på Partnermedniveau?

Nej, det er der som udgangspunkt ikke. Du skal dog, som minimum, være fyldt 18 år. Flertallet af medlemmerne på dette datingsite befinder sig dog mellem 28 og 70 år. Det er, som tidligere nævnt, ikke et krav, at man er akademiker. Dette er blot en af de unikke fordele ved Partnermedniveau, der dermed tilbyder et udvalg af singler, som ofte ikke findes andetsteds.

Har du dog en forventning om at møde folk i start 20-erne, så vil det ikke herfra anbefales at kaste sig ud i Partner med niveau i første omgang. Dertil findes der andre datingsites, som vil egne sig bedre – disse gennemgår vi naturligvis også her på siden.

Partnermedniveau kan være den perfekte platform til dig, der gerne vil møde andre singler, som både er akademisk uddannede, men som også er ude og søge efter kærligheden. På hjemmesiden er brugerskaren ganske forskellig, hvorfor der med sikkerhed vil være nogle interessante profiler, som du kan kigge nærmere på.

Gør din profil hos Partnermedniveau attraktiv!

For at få mest muligt ud af Partner med Niveau, så er det naturligvis vigtigt, at du gør din egen profil attraktiv. Dette gør sig naturligvis også gældende på andre datingsites.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvordan man gør ens egen profil så attraktiv som muligt. Derfor vil vi herunder komme med vores besyv til, hvordan du kan øge chancerne for, at du får endnu flere dates ud af at oprette dig som medlem hos Partnermedniveau.

 1. Sørg først og fremmest for, at du uploader et profilbillede, som viser dig frem fra den bedst mulige side. Det er dog ikke anbefalelsesværdigt at vælge et billede, der ikke ligner dig selv. Sørg derfor at vælge et billede, hvor du (naturligvis) selv synes, at du ser godt ud – men også gerne et, som rent faktisk ligner dig.
 2. Derudover skal du sørge for at skrive en fangende profiltekst, som også gerne må være humoristisk. Brug gerne noget tid på at udforme denne tekst, da den har meget at sige, når andre kigger på din profil hos Partnermedniveau.

Har du styr på ovenstående to aspekter af at optimere din egen profil på datingsiden, så er du godt på vej til at kunne komme på dates.

Personlighedstest hos Partner med Niveau – hvad er det for noget?

En af måderne hvorpå Partner med Niveau adskiller sig fra andre, er ved den personlighedstest, som du skal igennem, når du opretter dig som bruger på datingsiden.

Denne personlighedstest skal være med til at sikre, at du får så gode matches som overhovedet muligt. Det kan godt betale sig at svare ærligt på spørgsmålene, da dine svar ikke vil blive offentliggjort – de vil være anonyme og blot bruges til at finde frem til den perfekte partner for dig

Det er Partnermedniveaus egen algoritme, der går ind og kigger på dine svar kontra andres. Ud fra disse vil systemet kunne matche dig med andre, hvor der er stor sandsynlighed for, at I vil være et godt match.

Du vil blive taget igennem en masse spørgsmål. Du kan godt forvente, at nogle af disse spørgsmål omhandler følgende.

 • Din egen årlige indkomst.
 • Om hvorvidt din partners indkomst er vigtig for dig eller ej.
 • Uddannelsesniveauer du forventer, at din partner har.
 • Hvad du forventer, at din partner tjener på årlig basis.

Det kan være nogle spørgsmål, som der er grænseoverskridende at svare på. Vi opfordrer dog til, at du svarer så ærligt som muligt, da det vil have en betydning for de mennesker, som du møder på hjemmesiden. Selvom du måske gerne vil udstråle, at du er ligeglad med din partners årlige indkomst, så bør du ikke undertone din egen holdning til dette, hvis du rent faktisk har en forhåbning om en minimumårsindtægt. Ellers risikerer du at spilde din tid på sitet, og det er der naturligvis ingen, der ønsker.

Partnermedniveau priser – hvad koster det at være medlem?

Du er uden tvivl interesseret i at kende til priserne hos Partnermedniveau. Vi vil herunder give dig et overblik over priserne – det er dog vigtigt at understrege, at disse priser gør sig gældende i skrivende stund. Derfor kan der godt være sket ændringer i priserne, siden vi udgav denne artikel. Vi anbefaler derfor, at du klikker dig ind og tjekker, hvad de nyeste priser lyder på.

 • Ønsker du at købe månedsvist, så er prisen 599 DKK pr. måned.
 • Ønsker du at købe 3 måneder ad gangen, så får du medlemskab hos Partnermedniveau for 489 DKK pr. måned.
 • Køber du hele 6 måneder på én gang, så er den månedlige pris 379 DKK pr. måned.

Det kan derfor godt betale sig at købe flere måneder ad gangen, når du skal tilmelde dig hos Partnermedniveau.