Elitedating

Er du interesseret i at vide mere om elitedating, skal du læse med her, hvor datingspot.dk fortæller dig meget mere om, hvad elitedating egentlig er og hvordan det fungerer. Det er blevet mere og mere almindeligt, at singler har specifikke krav og præferencer til en kommende partner. Det giver ret god mening, for er det egentlig noget ved at date en potentiel fast partner, som slet ikke har den samme indstilling til karriere, uddannelse og indtjening, som du selv har. Ligegyldigt på hvilket niveau vi dater, er der bare vigtigt, at vi har fælles interesser på de parametre, der er vigtige for os og vores fremtidige liv.

Hvad er Elitedating

Når du har bestemt dig for, at din kommende date skal have ambitioner eller måske allerede skal være steget i graderne på jobbet, er det elitedating du skal på. Det kan også være, at du er specielt interesserede i ligesindede, universitetsuddannede mænd eller kvinder, eller måske skal din kommende partner være aktiv i politik eller i en anden, helt specifik branche. Er du selv ambitiøs omkring dit arbejde og ønsker at arbejde dig op i graderne mod helt specifikke mål, så kan det faktisk være super svært at finde en potentiel partner, eller bare en date, der har det ligesådan.

Måske har du datet flere, som godt nok siger, at de har det ligesom dig. Men efter lidt tid finder du ud af, at det ikke var tilfældet. Derfor kan elitedating være netop det der skal til, for at opfylde den fællesnævner som er vigtig for dig.

Det er helt okay at være kræsen

Som udgangspunkt er elitedating for de mennesker, der har penge, en god position i samfundet eller en høj uddannelse. Altså for dem, der har en meget høj standard og forventer det samme af deres kommende partner. Der er faktisk rigtig mange veluddannede kvinder, der benytter elitedating, for at sikre sig, at de reelt møder en person der er interesseret i en ambitiøs og veluddannet kvinde.  

Man behøver som sådan ikke at have en ekstrem høj uddannelse eller være en af samfundets spidser for at elitedate, men man skal have noget substans på sit CV eller nogle kvaliteter i sit arbejde, der signalerer, at man er en partner med niveau.

At være selektiv er ikke det samme som at være snobbet. Det er er helt okay at være afklaret omkring de grundlæggende kvaliteter hos en partner, uden at man behøver at føle, at det er forkert eller for snobbet. Vi er alle kræsne, eller bør i hvert fald være det, når det kommer til at vælge partner, så der er ikke noget forkert i at være kræsen, når det kommer til ambitioner og niveau.

Hvordan fungerer Elitedating

Elitedating er, som langt størstedelen af de mere specifikke former for dating, en netdating, der i første omgang foregår på internettet. Du finder frem til de forskellige tilbud om elitedating der er og bestemmer dig for, hvilken side, du kunne tænke dig at være på. 

Du skal være opmærksom på, at hos mange af de seriøse spillere på markedet vil du blive bedt om at tage en test, der bestemmer, om du er egnet til siden. Det er fordi de ønsker at opretholde et højt niveau hos deres medlemmer. Der er også mange der anvender meget fine og videnskabelige systemer, som kan finde de helt perfekte match blandt deres medlemmer.

Du skal betale et abonnement såfremt du vælger et af de seriøse hjemmesider som Partner med Niveau. Jo længere tid du signer dig op for, jo billigere bliver din pris pr måned. Nogle steder kan du starte med at tegne det, der kaldes et prøveabonnement, hvor du får første måneds medlemskab for et mindre beløb. Det er i hvert fald en god måde at finde ud af, om elitedating er noget for dig. 

Det skal både være sjovt og seriøst

Når vi er så fokuserede på, at finde den rette partner med de rette kvaliteter, kan det hele pludselig føles lidt for kedeligt eller for professionelt, måske som om man sidder og skal vælge den rette mand eller kvinde til jobbet. Det er derfor vigtigt, at du ikke kommer til at præsentere dig selv på samme måde, som du ville til en jobansøgning eller på dit CV.

Selv om du er interesseret i en partner der, som du, er ambitiøs og målrettet på arbejdsmarkedet, eller som befinder sig i et givent segment, er de jo alene en enkelt fællesnævner der skal opfyldes. I skal have en humor der passer til hinanden, et fælles ønske om fremtidige børn, hvor og hvordan i holder ferie og meget mere. Desuden er et forhold uden gode grin og godt humør ikke meget ved. Derfor skal du være beskrivende og ærlig omkring hvem du er som person, hvilke interesser du har og hvad god humor er for dig.

Som oftest vil i allerede på første date vide, om jeres fælles interesser rækker videre, end til bare den overordnede faktor, der bragte jer sammen. Derfor bør du også bruge tid på, at chatte om andre ting end lige netop det du ved, i har samme interesse i.

Hvad er dine fordele med Elitedating

Med elitedating og et medlemskab på en eller flere seriøse sider som for eksempel Be2 eller VIPdaters er du sikker på, at du havner blandt ligesindede. Du kan, hos de hjemmesider der tester dig, inden du får adgang, være sikker på, at alle gennemgår den samme test, så niveauet altid er højt.

Det betyder at det parameter der har har været svært at opfylde før, nu næsten giver sig selv. Så skal du egentlig bare vælge ud fra de præferencer du har og huske, at der er mere end elitestatussen, der skal binde jer sammen.

Desuden har du mulighed for at opgradere dit abonnement, så du kan benytte særlige værktøjer og udvælgelser, der gør at du kan finde den bedste partner for dig.

Med ærlighed når du længst

Når du skal beskrive dig selv, er det helt fint at starte med de ambitioner eller den position, som bragte dig ind på din datingside. Men vær ærlig i din beskrivelse af, hvem du er som privatperson, så du ikke kun formidler den professionelle side af dig selv.

Selv den højst betalte leder eller den mest ansete akademiker har en helt personlige side som også skal passes og plejes. Så selv om du har et stærkt ønske om en fællesnævner i ambitions- og uddannelsesniveau er der stadig mange andre interesser og personlige præferencer, der skal klikke for at du og din potentielle fremtidige partner kan finde kærligheden med hinanden.

Med din indtræden på elitedating niveau, kan man sige, at den vigtigste faktor på forhånd er let at finde, men jo ærligere du er omkring livets mange andre forhold, jo større er din chance for at finde den helt perfekte partner, som du leder efter.

Er Elitedating dyrt

Der er faktisk rigtig mange singler, der betaler store summer for et personligt match med en egnet partner. Så ja, elitedating kan være dyrt, men det afhænger helt af, hvilket medlemskab du tegner og hvor seriøs din jagt på en elitepartner er. Der er flere forskellige hjemmesider at vælge imellem og et basis medlemskab behøver ikke være dyrt. Det er bare om at undersøge dine muligheder og måske prøve et par stykker eller 3, før du bestemmer dig for din favorit.

Har du flere gange løbet panden mod en mur, når du har valgt dine dates, skal du måske overveje at investere i et  personligt match hos din datingside. Her bliver dit match udvalgt på helt objektive parametre, som du selv kan have svært ved at se logikken i, men som helt sikkert virker.

Man kan måske lidt firkantet sige, at hvis du vil undgå at kysse alt for mange frøer og er dit ønske om en partner seriøst, så kan du med fordel opgradere dit medlemskab. Så har du nemlig mulighed for at finde en partner, der matcher dig på endnu flere parametre. En mindre investering i dit fremtidige kærlighedsliv er måske ikke helt så tosset endda.

Markedet for de rige og de smukke

Er du mest interesseret i at finde en date eller en potentiel partner, som har tegnebogen i orden, med et godt job og en høj og stabil indtjening, uden at du nødvendigvis selv har samme interesse, skal du måske kigge nærmere på Rich Meet Beautiful, hvor du kan møde rige mænd og kvinder, der er på jagt efter smukke partnere, – eller omvendt. Det samme gælder naturligvis også for dig, som har tjek på arbejdsliv og karriere, men ikke nødvendigvis ønsker en partner med de samme ambitioner som dig selv. 

Du har måske allerede forsøgt sugardating eller cougar dating uden den stores succes, så kan det være, at du har meget bedre held her. Om du er kvinde eller mand eller om du er rig eller smuk, så findes der bare et kæmpe stort datingmarked for lige netop denne kombination. Er det mere her du hører til, er det bare om at finde de gode emner her og hvem ved, måske ender du op med din drømmepartner.

Elitedating for alle aldre

De fleste elitedatere er mellem 28 og70 år gamle. Der er selvfølgelig også medlemmer, der er yngre, men det er de få. Det skyldes primært at de alligevel kræver lidt tid at kunne oparbejde en karriere eller tage en lang uddannelse og måske få en ledende stilling eller andet, der kvalificerer til elitedating. 

Er du senior er der mange muligheder for at finde en ligesindet partner hos de seriøse datingbureauer. Det er efterhånden meget normalt at man bliver single igen midt i livet og er du ikke til bylivet kan det være svært at finden en ny, passende partner. Måske har du velmenende venner og familiemedlemmer, der sender dig på den ene blind date efter den anden, med potentielle emner som de mener vil passe godt til dig. Det kan såmænd også lykkes, men chancen er lille og så kan det ende med at blive en sur pligt, fordi det kan være svært at sige nej tak, når det bliver gjort i den bedste mening. 

Kig de forskellige hjemmesider for elitedating igennem og vælg det, som ser ud til at passe godt til dig. Det kan være du skal igennem et par stykker, før du ender på den rette hylde. På den måde, er du sikker på, at du kan chatte med en potentiel date, før i bestemmer jer for at mødes ansigt til ansigt. Og husk, at den bedste måde at finde det helt rigtige match er altid, at være ærlig omkring dig selv og dine interesser og det, der gør dig glad.

Uforpligtende Elitedating

Er du ikke helt klar til at binde dig til en fast partner endnu, men vil du gerne stadig kunne møde andre singler for uforpligtende hygge og samvær. Måske til en rejse eller en weekend væk fra stress og jag eller som selskab til en konference du skal på. Så skal du vide, at der findes mange andre, med samme ønske som dig.

Selv om du er veluddannet og har tilmeldt dig en datingside for elitedaters, behøver dit nuværende mål ikke at være en fast partner for resten af livet. De uforpligtende møder og dates er bare meget mere relevante og spændende, hvis du har dem med ligesindede, hvor snakken flyder let og i taler samme sprog. Det giver en hel anden dimension på de dates du siger ja tak til, så længe din date kender din indstilling.

Det er ikke sådan, at du behøver skrive en lang afhandling om, hvorfor tiden ikke lige er moden til langvarige forhold. Men det er vigtigt at du tilkendegiver dit formål med at date. Ellers kan du komme til at såre din date, selv om det ikke var din intention. Som vi har nævnt tidligere, er det altid bedst at at være helt ærlig omkring både dit arbejdsliv og dit privatliv. På den måde er du nemlig sikker på, at tiltrække ligesindede, der har det ligesom dig.