Dating.dk

Det er ikke altid lige nemt at finde frem til det sted på nettet, hvor du skal finde dine fremtidige dates. Der findes et hav af datingsider i Danmark, og det kan derfor være lidt af en jungle at skulle navigere igennem alle disse, når du samtidig også har en hverdag at koncentrere dig om. Vi håber dog at kunne lette arbejdet lidt for dig, og derfor gennemgår vi herunder Dating.dk, som er en af de mest populære datingsider i Danmark.

Vil du gerne være sikker på, at der er et hav af singler, der hvor du opretter dig, så er Dating.dk et godt bud på et datingsite, du med rette kan koncentrere dig om. Der er vidt forskellige mennesker oprettet hos Dating.dk, og du er derfor sikret diversitet. Ønsker du derimod en mere specifik oplevelse i forhold til de mennesker, der er oprettet på det datingsite, som du befinder dig på, så kan du med fordel se vores anmeldelser af andre datingsites, hvor målgruppen er udpeget mere specifikt.

I nedenstående skriv vil vi forsøge at komme ind på alle de aspekter af Dating.dk, der vil kunne have din interesse, når der skal vælges imellem datingsites. Vi ved, at du gør dig en masse tanker omkring, hvilken datingside du bør vælge – og derfor håber vi, at nedenstående kan være med til at hjælpe dig på rette kurs. Om ikke andet vil du kunne gå herfra med endnu større viden om Dating.dk samt markedet for dating online i Danmark.

Fordele ved at have medlemskab hos Dating.dk

En af de klareste fordele ved Dating.dk er, at det er Danmarks største datingsite. Med andre ord er du her sikker på, at du kan komme til at møde en masse forskellige spændende mennesker, som potentielt set kan blive din nye livspartner.

Hver dag er der mere end 30.000 brugere online hos Dating.dk, og derfor bør der være potentiale for at finde spændende profiler, som du kan vælge at kontakte.

Det er endvidere et af de datingsider, der svarer allerhøjest på TrustPilot. Dette vidner om, at Dating.dk har gjort noget helt korrekt i forhold til målgruppen, og du er derfor i sikre hænder, hvis du vælger at kaste dig ud i at oprette dig hos Dating.dk.

Vi giver dig herunder nogle af de mest fremtrædende fordele, som der er i forbindelse med at vælge Dating.dk som sit foretrukne datingsite.

 • Det er Danmark allerstørste datingside – du finder derfor ikke et andet sted, hvor der er ligeså mange profiler online!
 • Siden er dansk, og derfor er virksomheden bag det også. Du er her sikret troværdig og sikker kundeservice.
 • I mere end 20 år har Dating.dk været i absolut front på den danske scene for dating.
 • Du kan lynhurtigt oprette dig hos Dating.dk – og ønsker du at afmelde dig? Så sker det også nemt og hurtigt.

Der er derfor ikke nogen tvivl om, at Dating.dk er en af de mest populære spillere på det danske marked. Spørgsmålet er blot, om du er klar på at gå på opdagelse i de mange profiler, der lige nu leder efter kærligheden online?

Kønsfordeling og aldersfordeling hos Dating.dk

Før man opretter sig på et datingsite, så kan det være rart at kende til nogle af de statistikker, som der lægger bag. Det kunne blandt andet være, hvordan kønsfordelingen ser ud. Derudover kan det være relevant at kende til den gennemsnitlige alder på henholdsvis kvinder og mænd.

Vi har forsøgt at udpensle disse datapunkter for dig herunder, så du hurtigt kan gøre op med dig selv, om der er interesse i at kigge nærmere på Dating.dk.

Vi skal gøre opmærksom på, at nedenstående data er estimater og indhentet ved research hos forskellige kilder.

 • Andelen af mænd oprettet på siden: 52%
 • Andelen af kvinder oprettet på siden: 48%
 • Gennemsnitlige alder – mænd: 30,3 år
 • Gennemsnitlige alder – kvinder: 30,1 år

Ovenstående kan give et hurtigt billede af, hvad det er for nogle brugere, der primært befinder sig på siden. Man skal dog huske på, at Dating.dk har mere end 30.000 aktive brugere per dag, og derfor er der brugere i alle aldersgrupper. Derudover er det værd at bide mærke i, at andelen af mænd og kvinder er næsten ligelig, hvilket er en stor fordel.

Find din næste kærlighed på Dating.dk

Du kender uden tvivl allerede til Dating.dk. De har i mange år kørt reklamer på TV og i radioen, og det har blandt andet været med til at gøre dem til den platform, som de er i dag.

Vores anbefaling lyder på Dating.dk, hvis ikke du helt ved, hvad du er ude efter i en partner. Der er nemlig store muligheder for at finde en masse forskellige profiler hos Dating.dk. Derudover kan det være en god platform at komme i gang på, hvis ikke man tidligere har stiftet bekendtskab med dating på nettet i Danmark.

Er hjemmesiden troværdig eller ej?

Noget af det der er vigtigt for vores brugere, er at vide, om en datingside er pålidelig eller ej.

Selskabet bag portalen har været aktiv siden 1999, og har derfor en masse år på bagen. Det gør også, at du kan vide dig sikker på, at det er en virksomhed, som tager online dating seriøst, og som endvidere giver brugerne den bedst mulige oplevelse.

Der er uden tvivl en grund til, at Dating ApS har kunnet drive portalen så længe, og derfor kan vi med sikkerhed sige, at hjemmesiden er troværdig.

Find kærligheden på mobilen med Dating.dk-appen til smartphone og tablet!

En anden stor fordel, der er ved at vælge Dating.dk, er muligheden for at finde kærligheden på smartphone eller tablet. Hos Dating.dk tilbydes der nemlig en app til følgende telefoner:

 • iPhone
 • Android
 • Windows Phone

Derfor er langt de fleste styresystemer dækket af den app, som Dating.dk tilbyder brugerne.

Dating.dk priser

Det er naturligvis relevant at kigge nærmere på, hvor meget du skal forvente at skulle betale, når du skal oprette dig som betalende bruger hos Dating.dk. Det kan godt gå hen og blive en stor udgift at være medlem af diverse datingsider, og derfor kan det godt betale sig at finde frem til én side, der tilbyder lige præcis det, som du leder efter.

Hos Dating.dk kører man med lidt forskellige priser, og som samtidig er ganske fordelagtige, hvis man sammenligner med resten af markedet. Holder man det op imod, at du her finder den største brugerskare, så er der mange ting, der peger i retning af, at Dating.dk godt kunne være din foretrukne datingportal.

Når der skal betales hos Dating.dk, så har du mulighed for at gøre det via følgende valgmuligheder:

 • Betaling med kort
 • Betaling via din telefon med SMS
 • Betaling via din telefon med MobilePay

Prisen er lidt forskellige afhængigt af betalingsmetode. Derudover har du mulighed for at binde dig i flere måneder, hvilket vil give dig en endnu billigere pris per måned.

Gratis prøveperiode hos Dating.dk

Du har naturligvis mulighed for at få en gratis profil hos Dating.dk, så du kan se platformen an. De fleste vælger at starte på denne måde, da det er en god måde at få en idé om, hvorvidt det er stedet for ens fremtidige datingprofil.

Det kan være en god idé at oprette sig som gratis bruger først, da det giver dig en føling af platformen. Dating.dk er en af de nemmeste platforme at navigere rundt i, og derfor er der nok ikke nogen tvivl om, at du vil synes om den.

Der tilbydes events for singler

Som en af de eneste datingsider på nettet, der tilbydes der datingevents for brugerne. Det er alt fra speeddating til andre events, som kan være med til at få dig ud over stepperne med dit datingliv.

Der er rig mulighed for at søge efter forskellige events på hjemmesiden, som oprettes af både private og virksomheder. Her har du mulighed for at lære nye mennesker at kende, i stedet for blot at gøre brug af din online profil til dette.

Spil mod andre profiler hos Dating.dk

Det kan godt være rart med en icebreaker, når du skal starte med at snakke med et nyt menneske. Derfor tilbyder Dating.dk også online spil såsom vendespil, som man kan spille mod andre brugere. Det er både sjovt og utroligt spændende, at skulle sidde og spille mod nogen, som man lige har mødt. Det kan være en god indgangsvinkel til at snakke videre.

Dating.dk gør en masse for, at du som bruger for et hav af gode oplevelser på platformen. Derfor kan du med fordel oprette dig på platformen i dag og få en fornemmelse af, hvad det egentlig er, der tilbydes.

Hvordan øger du chancerne for dates på Dating.dk?

Noget af det vi altid kigger på, når vi anmelder forskellige datingsider, er et par gode tips og tricks til, hvordan du øger dine egne chancer for succes hos platformen. Det er naturligvis ingen undtagelse med Dating.dk, hvor du skal være ekstra skarp på din egen profil, da der er mange mennesker om buddet.

Sørg for at tage et godt profilbillede

Det er først og fremmest vigtigt, at du sørger for at have et profilbillede, som ligner dig. Har man ikke et profilbillede på sin datingprofil, så bliver det ekstremt svært at tiltrække en partner.

Vi anbefaler, at du tager et profilbillede, som ligner dig. Man kan være heldig at have fået taget et billede, hvor det reelt set ikke ligner en selv – det kan dog skabe komplikationer senere hen, hvorfor det er markant bedre fra start af at vælge et billede, som er vellignende.

Skriv en god tekst til din profil, som fanger forbipasserende

Det er vigtigt, at du gør et godt førsteindtryk på andre hos Dating.dk. Her er det især vigtigt, at du har en god profiltekst, som skal fungere som en magnet for potentielle partnere.

Prøv at være sjov i din profiltekst samt skrive bundærligt omkring dig selv. På den måde tiltrækker du de rigtige potentielle partnere.

Det er en god idé at skrive nogle ord om sig selv samt hvad man søger. Det er her vigtigt at være meget ærlig.

Vær interessant i dine første beskeder

Det er højst sandsynligt lidt angstprovokerende at skulle sende de første par beskeder ud til potentielle livspartnere. Derfor er det også vigtigt, at du ikke skriver uden at tænke over, hvad du skriver. Vi anbefaler, at du forsøger at spørge ind til den anden person. På den måde virker det som om, at du interesserer dig for vedkommende – derudover kan det være med til at sætte gang i en længere snak, som forhåbentlig kan munde ud i en fysisk date.

Vi sammenligner datingsider

Her på siden har vi beskæftiget os med datingsider i Danmark i flere år. Derfor vil du hos os kunne finde anmeldelser af alle de mest gængse datingsider, som markedet byder på. Vi forsøger at komme vidt omkring, og derfor vil vi have artikler omkring alt fra senior dating til partner med niveau.