Dating apps

Er det på tide, at du kommer ud på datingmarkedet, og er du interesseret i at vide, hvad for nogle dating apps, der i dag er værd at downloade og benytte sig af? Så er du havnet det helt rigtige sted. Vi vil herunder gennemgå alle de dating apps, som du burde kende til, og som der er værd for dig at kigge nærmere på.

Vi skal skynde og at sige, at der findes et hav af forskellige slags dating apps. Derfor vil vi i det nedenstående kun kunne gennemgå de mest gængse og populære apps.

De fleste datingsider i Danmark har en app

En af de vigtige ting at understrege er, at de fleste store datingsider i Danmark har en app tilknyttet. Er du derfor medlem på eksempelvis Single.dk, så kan du også benytte dig af deres app til smartphone.

Vi vil i det nedenstående kigge nærmere på alle mulige forskellige apps, der har med dating at gøre. Derfor vil vi ikke kun gennemgå apps, der er tilknyttet en datingportal på nettet. Vi vil også kigge nærmere på apps såsom Tinder og Happn. Disse apps er med til at revolutionere markedet for dating apps, og derfor er vi naturligvis også interesseret i at give dig et indblik i, hvordan de fungerer.

Vores forhåbning med denne artikel er, at du får øje for de applikationer til din smartphone, der er interessante for dig. Med de mange gratis muligheder for dating via telefonen kan det være svært at finde ud af, hvad for en app man skal vælge. Derfor skal nedenstående ses som informativ inspiration til, hvad du skal have downloadet til din smartphone.

Tinder er en af de mest populære app til dating i verden

Når man snakker om apps til dating, så er det umuligt at komme udenom Tinder. Denne app har i høj grad revolutioneret måden, hvorpå vi som mennesker lærer hinanden at kende. For rigtigt mange par i hele verden har Tinder været det første touch-point. Det har været her, hvor kontakten til hinanden er blevet indledt, og det har været her, hvor der er blevet skabt interesse for hinanden.

Der er sket mange ting indenfor datingbranchen. En af de helt store omvæltninger har Tinder sørget for, og det er på sin vis blevet startskuddet til, at dating sagtens kunne fungere henover en app.

Sådan fungerer Tinder

Tinder er nemt og enkelt at bruge. Det er en af de største fordele, der er ved appen. Det tager ikke lang tid at oprette sig, og har man først fået uploadet et par billeder af sig selv, så er man klar til at ”swipe”.

Netop at ”swipe” er nøgleordet, når man taler om Tinder. Hele essensen er nemlig, at du skal swipe enten til højre eller venstre på de billeder, som andre har lagt op. På den måde tilkendegiver du, om du er interesseret i modparten eller ej. Skulle begge parter have swipet sig interesseret i hinanden, så åbnes der op for, at man kan chatte med hinanden. Dette kan blive startskuddet til et langt og lykkeligt forhold!

Hos Bumble er det kvinderne, der har styringen

Er du kvinde, og vil du gerne have styringen over, hvem der kan kontakte dig? Er du blevet træt af et hav af useriøse beskeder på Tinder? Så kan Bumble måske være svaret.

Med Bumble er det nemlig kun kvinder, der kan få lov til at indlede kontakten med en modpart. Dernæst vil modparten have 24 timer til at svare på henvendelsen.

Du har både mulighed for at møde personer af modsatte samt samme køn som dig selv. Derfor er Bumble attraktivt for både mænd og kvinder, der ønsker at finde kærligheden via en dating app.

Har du prøvet dating appen Happn?

Indrømmet, ovenstående havde til hensigt at rime. Vi er i hvert fald vilde med appen Happn (vi skal nok holde rimene på et minimum fra nu af), og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Happn, så er det måske på tide. Bor du i en af Danmarks større byer, så kan der være værdi at hente!

Med Happn får du profiler frem på din telefon, som du har været i nærheden af i løbet af din dag. Har du derfor siddet i bus med en anden Happn bruger, så vil denne profil dukke op på din skærm. Du har dernæst mulighed for at ”like” profilen. Skulle modparten også have ”liket” dig, så vil I have mulighed for at chatte med hinanden.

Som du måske allerede har opdaget, så er det i høj grad de samme dynamikker, som der gør sig gældende ved Tinder. Her udløses kontakten dog af, at man har været tæt på modparten. Det kan gøre det en smule mere spændende – ofte vælger brugere af Happn dog også at have en profil på Tinder.  

Er du en mand, der er interesseret i fyre? Så skal du prøve Grindr!

Er du flittig seer af amerikanske Tv-serier, så har du uden tvivl allerede stiftet bekendtskab med appen Grindr. Det er en af de ældste dating apps, der er på markedet, og den er specifikt henvendt mod mænd, der er til fyre.

Med Grindr har du mulighed for at komme i kontakt med andre homoseksuelle, som dels er klar på fest og farver, og som dels er klar på at finde kærligheden. Er man til det samme køn, så kan det godt være svært at få succes på de mere gængse dating apps. Derfor kan du med fordel prøve at give Grindr en chance, hvis appen og konceptet lyder interessant i dine ører.

Dating.dk har en enorm brugerflade i Danmark

Er du interesseret i at være medlem af en dating app, som (til tider) kan være en smule mere seriøs, end hvad tilfældet er på eksempelvis Tinder eller Happn? Så kan du med rette overveje Dating.dk’s app.

Er du i forvejen medlem på Dating.dk, så har du højst sandsynligt allerede stiftet bekendtskab med appen. Skulle du dog ikke være medlem på siden, så kan du med rette overveje et medlemskab, hvis du er på udkig efter en af de bedste dating apps i Danmark.

Dating.dk har, med flere hundredetusinde danske medlemmer, positionen som den største danske datingside. Derfor er det naturligvis selvsagt, at der kan være en god idé at kigge nærmere på netop Dating,dk’s dating app, hvis du ønsker at komme i kontakt med andre danske singler.

Du kan her på siden læse meget mere om Dating.dk. Derudover kan du altid benytte dig af vores sammenligningsværktøj, hvis du ønsker at blive klogere på, hvad et medlemskab hos Dating.dk koster.

Lovoo dating app – Tinder, men uden matches

Som ovenstående overskrift indikerer, så er Lovoo en datingapp, der på mange måder minder om Tinder. Forskellen er dog, at du ikke behøver at matche med modparten, for at kunne skrive til vedkommende. Der er derfor tale om en markant mere åben platform.

Det kan have sine fordele og ulemper. Seriøsiteten af beskeder daler naturligvis ofte i takt med, at der er mindre regulering af, hvem der kan skrive til hinanden. Omvendt kan det dog give anledning til samtaler med nogle personer, som du måske ikke vil have haft en samtale med via Tinder.

Lovoo er en af de mest populære dating apps i Tyskland, og derfor venter vi i spænding på, at appen rigtigt får fat på det danske marked.

Er du veluddannet? Så vil Partner Med Niveau måske vække din interesse!

Har du en længere uddannelse bag dig, og ønsker du at møde andre ligesindede singler, så kan PartnerMedNiveau måske være det helt rigtige valg. Her har du mulighed for at møde andre (primært 30+) singler, som leder med lys og lygte efter veluddannede karrieremennesker, der også leder efter kærligheden.

Her på siden har vi skrevet en længere anmeldelse, guide og artikel omkring Partner Med Niveau. Lyder platformen som noget, du godt kunne have interesse i at vide mere om, så kan du med rette læse vores anmeldelse af Partner Med Niveau igennem.

Single.dk app tilbyder intelligent dating

Når vi i det ovenstående skriver intelligent dating, så henviser vi naturligvis ikke til, at du skal have en høj IQ. Det er derimod den beskrivelse, som Single.dk selv benytter sig af, når de skal omtale deres egen dating app.

Ligesom det er tilfældet med Dating.dk, så har du via Single.dk mulighed for at møde et hav af singler, der leder efter kærligheden ved hjælp af deres smartphone. Med en enormt stor brugerskare i Danmark, vil du næsten med sikkerhed finde nogle interessante profiler via appen til smartphone.

Single.dk skulle efter sigende have mere end 50.000 aktive medlemmer, og derfor bør der være rig mulighed for at falde i snak med nogle spændende mennesker.

Hos Single.dk har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige medlemsskaber. Gør du brug af vores sammenligningsværktøj, så vil du lynhurtigt kunne finde frem til den bedste mulighed for dig.

Bedste dating app 2020

Skal man kåre den bedste dating app i 2020, så kræver det naturligvis, at man først og fremmest har en indikation om, hvad man leder efter. Er man eksempelvis ikke til personer af samme køn, så vil en app som Grindr højst sandsynligt ikke være speciel relevant. Derfor kan det være svært at udpege én app, der er den bedste overordnet set i hele 2020.

De dating apps, som vi herover har gennemgået, er dog nogle af de mest populære apps i Danmark. Ønsker du derfor at finde frem til den bedste dating app i 2019, så kan du med fordel prøve nogle af de forskellige fra denne artikel af, så du derved kan gøre dig dine egne erfaringer.

Find frem til den bedste datingside hos os

Vi har i mange år beskæftiget os med at analysere datingsider på det danske marked. Derudover samarbejder vi med størstedelen af de store datingsider og portaler i Danmark, hvorfor vi kan levere opdaterede priser på dem alle. Det medfører også, at du hos os nemt og hurtigt kan sammenligne priserne på danske datingsider og dating apps.

Det er dog vigtigt at huske på, at datingsider, portaler og apps ofte er meget forskellige. En ting er derfor prisen, men en helt anden ting er, hvad for en type side du egentlig gerne vil oprettes på.

Derfor forsøger vi at gå i dybden med alle de datingsider og apps, som vi samarbejder med. Derved kan du lære meget mere om dem, og ud fra denne læring tage en beslutning om, hvor du ønsker at oprette dig henne.

Hvordan finder jeg den bedste dating app til mig?

Er du kommet dertil, hvor du ønsker at oprette dig på en dating app, men du er i tvivl om, hvad det skal være for en? Så vil vi herunder give dig nogle værktøjer til, at du kan finde frem til den dating app, der skal have æren af at huse din profil.

  • Du skal først og fremmest finde ud af, hvad det egentlig er, som du søger. Er det den næste store kærlighed, eller er du blot interesseret i at finde en partner, der vil have uforpligtende sex med dig?
  • Ønsker du at benytte dig af en gratis dating app, eller har du ikke noget imod at betale for et medlemskab, hvis det gør oplevelsen bedre? Ofte er de betalte apps mere seriøse, hvilket er værd at tage med i sine overvejelser.
  • Hvor mange dating apps ønsker du at være medlem af? Der er absolut ikke nogen regel om, at man maksimalt må være medlem ét sted af gangen. Ønsker du derfor at sætte skub i dit datingliv, så tøv ikke med at oprette dig flere steder.

Udover ovenstående tre ganske essentielle punkter, så er det naturligvis også vigtigt at have en smartphone, der er kompatibel med de dating apps, som du måtte ønske at blive medlem hos. De fleste apps er dog tilgængelige både på iPhone iOS og Android.

Spring ud i dating via smartphone

Det kan godt være grænseoverskridende at skulle date via sin telefon. For rigtigt mange mennesker er det helt nyt, at man kan date og chatte med andre singler via sin smartphone. Det skal dog ikke holde dig tilbage fra at springe ud i det og gøre dig dine første oplevelser med dating apps.

Langt de fleste af de medlemmer, der i dag er aktive på diverse dating apps, har været det samme igennem, da de første gang skulle tilmelde sig. Du behøver derfor ikke at være nervøs for, om det er noget for dig. Du skal blot kaste dig ud i det og gøre dig dine erfaringer med dating apps.

Gode tips til at komme i snak med andre singler via apps

Er du allerede nu oprettet på en af de mange dating apps, eller har du det i overvejelserne, så kan det være en god idé at have en klar strategi for, hvordan man bedst muligt kommer i kontakt med andre singler.

Er du matchet med en på Tinder, eller har du fået muligheden for at kontakte en anden single via en af de mange andre dating apps, så er førstehåndsindtrykket alfa og omega. Det kan være svært at gøre et mindeværdigt førstehåndsindtryk, når du i bund og grund kun har mulighed for at skrive et par korte sætninger, og derfor er det en god idé i forvejen at have tænkt over, hvad du kan skrive.

En god icebreaker er ofte at skrive en joke eller noget sjovt. Det kan være om dig selv eller noget generelt. Alternativt kan du vælge at spørge ind til vedkommende og på den måde få en samtale i gang.

Der findes masser af god inspiration til, hvad du kan skrive via dating apps på nettet. Foretag dig blot et par Google søgninger, og du vil lynhurtigt finde frem til nogle gode icebreakers og samtalestartere, som du kan overveje at benytte dig af.

Dating apps i udlandet

Skal du til udlandet, og ønsker du at finde ud af, hvad det er for nogle dating apps, der er populære der? Så er Google din bedste ven.

Ligesom du i Danmark kan søge efter de bedste dating apps på dansk jord, så kan du gøre det samme ved den destination, som du skal til. Ofte vil du opleve, at der i udlandet bruges andre dating apps, end der gøres i Danmark og resten af Skandinavien. Et godt eksempel er Lovoo, som vi tidligere har nævnt. Denne app er stor i Tyskland, men vi har endnu til gode at se den vinde popularitet i Danmark.

Find alt relevant om dating hos os

Vi håber, at du har fundet ovenstående skriv interessant. Du kan med fordel klikke dig ind på vores mange artikler og guides her på siden, hvis du vil blive endnu klogere på datingverden. Vi gennemgår alle de store datingsites, portaler og apps. Derudover kommer vi med gode tips og tricks til, hvordan du får mest mulig succes i dit datingliv. Skulle du sidde inde med spørgsmål eller andet, så er du altid hjertens velkommen til at tage kontakt til os.