C-date

En af de største datingsider, du på nuværende tidspunkt finder i Danmark, er C-Date. Med mere end 400.000 aktive singler på platformen er du her sikker på, at der er mulighed for at finde en partner, der er klar på at date helt casual.

Hele idéen bag C-date er at kunne finde en casual date – med andre ord er der her tale om spontane dates. Du har her mulighed for at finde potentielle partnere, som søger afslappede bekendtskaber, og hvor der ikke lægges alt for meget i den første date.

Konceptet vandt for år tilbage frem i USA, og det er siden da blevet meget udbredt i Europa. Ønsker du derfor at prøve kræfter med denne form for dating, der kan være markant mindre stressfuld end normal dating, så er C Date et godt sted at starte.

C Date adskiller sig fra andre datingsider

Hos C Date gør man det lidt anderledes, end hvad man ellers kender det fra andre datingsider i Danmark. Her er det nemlig gratis for kvinder at oprette sig, hvor man som mand må betale et mindre gebyr, hvis man vil være medlem og kunne tage kontakt til kvinder.

Det gør blandt andet, at fordelingen af medlemmer er relativt lige. Ønsker man derfor at prøve kræfter med casual dating, så er C-Date et af de steder i Danmark, der har allerflest aktive brugere.

Et af de gængse nøgleord, som bruges om C-Date, er uforpligtende sex. Platformen lægger op omkring casual dating, hvor der ikke er ret mange forventninger til hinanden, udover at der er tale om spontane og uforpligtende dateaftaler.

Du kan vælge at være anonym hos C-Date

En af de fordele, som der er ved at benytte sig af C-Date, er muligheden for at være anonym. Med andre ord er kontakten til andre anonym, da du har mulighed for at benytte dig af kælenavne. Skulle du være interesseret i at mødes med en person, er der herefter mulighed for sikker bytning af billeder.

Det sikrer at din partnersøgning er diskret, og det er noget, som brugerne af C-Date sætter stor pris på.

C-Date har over 36 millioner aktive brugere på verdensplan!

Er du interesseret i at blive medlem et sted, hvor du kan komme ud og mødes med folk, der ikke er fra Danmark? Så kan C-Date meget vel være det rigtige sted at oprette sig. Platformen har nemlig mere end 36 millioner aktive brugere på verdensplan – det er de færreste datingportaler, der kan bryste sig af dette!

Disse fordele er der ved at vælge C-Date

Har du læst nogle af vores anmeldelser af andre sider såsom Dating.dk og Single.dk, så har du nok lagt mærke til, at vi forsøger at komme omkring de mest gængse fordele, der er ved de enkelte sider. Det gør vi naturligvis også ved C-Date. Forhåbningen er at give dig et helhedsbillede af platformen, så du herefter kan tage en beslutning om hvorvidt platformen er noget for dig eller ej. Hele idéen med Datingspot.dk er at kunne give dig de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige datingside.          

  • Alle billeder på platformen gennemgår en manuel kontrol.
  • Der er ingen forpligtigelser, og du er både anonym samt sikker på platformen.
  • Du kan komme i kontakt med mange millioner singler på verdensplan.
  • Det er uforpligtende dating, når det er bedst.
  • På C-Date er der over 10.000 samtaler pr. dag mellem singler – der er derfor rig mulighed for, at du kan falde i snak med spændende singler.
  • 72% af alle samtaler er en succes – det er rigtigt højt!
  • C-Date kan bryste sig af at få mere end 25.000 medlemmer om dagen.

Det er nemt at se ud fra ovenstående liste, at der er en håndfuld fordele, som der er værd at tage med i sine overvejelser, når den rigtige datingside skal findes.

Ønsker du at komme på uforpligtende dates?

Det er en drøm for mange at komme ud på uforpligtende og afslappende dates. Det er dog de færreste datingsider, der beskæftiger sig med lige præcis dén målgruppe. Her er C-Date dog anderledes. Man har fra start af henvendt sig til den del af befolkningen, som ønsker uforpligtende dates. Derfor finder du hos C Date det største udvalg af singler, der gerne vil mødes ganske uforpligtende.

Det er dog vigtigt, at man gør op med sig selv, om det er den form for dates, som man ønsker. Man skal være fast besluttet på, at man gør det for at møde mennesker uforpligtende, og ikke for at falde i en sø af følelser – ellers kan man ende med at såre sig selv.

Er man dog blot interesseret i uforpligtende møder med andre singler, så kan C-Date være det rigtige valg.

Pris for medlemskab hos C-Date

Det er naturligvis relevant for dig at vide, hvad det koster at være oprettet hos C-Date. Vi har derfor været ude for at undersøge, hvad priserne ligger på. Du bør dog være opmærksom på, at priserne fra tid til anden ændrer sig. Derfor kan du med fordel klikke dig ind hos C-Date for at se, hvad prisen ligger på nu.

  • Binder du dig i 12 måneder, så er prisen 179 DKK pr. måned.
  • Binder du dig i 6 måneder, så er prisen 269 DKK pr. måned.
  • Binder du dig i tre måneder, så er prisen 359 DKK pr. måned.

Priserne for medlemskab ligner mange af de andre, der er på markedet. Des længere tid du ønsker at være medlem, des billigere bliver det for dig.

En af de førende casual dating sider

C-Date er, som overskriften herover fortæller, en af de førende casual dating sider i verden. Hos C-Date har du nemlig mulighed for at møde andre i hele verden, som alle er på datingportalen af samme årsag.

Du har endvidere mulighed for at vælge dine seksuelle præferencer, så du er sikker på, at de kontaktforslag, som du modtager, er relevante for dig.

C-Date har derudover også udviklet deres eget match-making system, hvor de forsøger at finde partnere, som passer til dig. Det er meget lig med det, som man kender fra andre datingsites – her handler det dog ofte om at finde en livspartner, hvor det hos C-Date handler om at finde en, som man har lyst til at være sammen med ganske uforpligtende og casual.

Få en helt uforpligtende oplevelse hos C-Date

Vi har været inde på det før, men det er atter vigtigt at understrege, at man bør kigge hen imod C-Date, hvis man ønsker en uforpligtende oplevelse med andre mennesker, som er der for det samme.

Det kan være yderst nervepirrende at skulle ud på en date, hvor man godt ved, at begge er der for uforpligtende sex eller lignende. Det kan dog også være meget afstressende, da man i forvejen har forventningsafstemt.

Man kan befinde sig på et tidspunkt i sit liv, hvor man ikke føler, at et fast forhold er det rigtige. I sådan et tilfælde kan det være rart at vide, at der findes alternativer, så man stadig har mulighed for at være sammen med andre, uden at der skal være forpligtigelser efterfølgende.

Vil du møde andre singler på nettet?

Her på siden beskæftiger vi os til dagligt med dating. Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde frem til datingsider, der er interessante for dig. Derfor forsøger vi at komme vidt omkring, når vi laver anmeldelser og guides.

Vi har gjort meget ud af at gå i dybden med de enkelte datingsider, da vi mener, at det er med til at give dig et bedre helhedsbillede af markedet. Derudover er det med til at sikre, at du vælger den rigtige datingside i første forsøg, og dermed ikke bruger en masse penge forgæves på dårlige medlemsskaber.

Vi gennemgår alt fra de almindelige datingsider til de mere specifikke (såsom Partnermedniveau). Vi ved, at folk har ganske forskellige præferencer til partnere og dates, og derfor gennemgår vi også sider, der tilbyder casual dating, som det er tilfældet med C Date.

Om hvorvidt C-Date er en af de bedste datingsider i Danmark, eller om det i stedet er en af de andre portaler, som der findes, det vil vi være op til den enkelte bruger at vurdere. Sagen er nemlig den, at det er ganske forskelligt, hvad vi er ude efter, når vi kigger efter datingsider.

For os er det blot vigtigt, at datingsiderne har nogle år på bagen, og som derved har en historik, som kan give en indikation om hvorvidt siden er værd at oprette sig på eller ej. Her har C-Date en rigtig flot historik, og derfor kan vi herfra godt anbefale C Date, hvis du er interesseret i casual dating.

Mød mennesker fra hele Europa på C-Date!

Skal du snart ud og rejse i Europa, eller har du behov for at komme lidt væk hjemmefra, så kan C-Date være med til at give dig lidt ekstra oplevelser. På C-Date er der nemlig medlemmer fra hele Europa, og du har derfor rig mulighed for at finde singler andre steder end i Danmark.

Du er naturligvis anonym på platformen, og derfor skal du ikke bekymre dig om din digitale sikkerhed.

Venner med fordele og uforpligtende sex – find det hele hos C-Date!

Har du interesse i at finde andre, som leder efter venner med fordele eller uforpligtende sex i weekenden, så er C-Date et af de steder, som flest danskere går til. Derudover har du, som tidligere nævnt, mulighed for at finde folk fra hele Europa. Vil du derfor gerne udenfor Danmarks grænser, så er det også en mulighed.

Vil du opleve C-Date, så kan du oprette dig og kaste et blik på det interface, som du mødes af. Du vil hurtigt finde ud af, at C Date er et ganske nemt sted at navigere rundt. Derfor vil det ikke tage dig mange minutter at vænne dig til, hvordan systemet fungerer.

Få succes med online dating – det her skal du huske!

Online dating har ikke ret mange år på bagen. Derfor er der også mange, der er i tvivl om, hvordan man gebærder sig bedst muligt, så man får succes med dating på nettet. Vi vil herunder forsøge at komme med lidt gode tips til, hvordan du øger dine egne chancer for, at du får succes med dating online.

Profilbilledet er vigtigt!

Når du skal oprettes på et dating site, hvor du ikke skal være anonym, men hvor du ønsker at kunne vise dig frem, så er profilbilledet naturligvis vigtigt. Derfor anbefaler vi også, at du bruger lidt tid på at finde frem til det billede, som du mener, der viser dig frem fra den bedste side.

Har du ikke noget nyere billede af dig selv, så kan det være en god idé selv at tage et. Alternativt kan du få en ven eller et familiemedlem til at tage et af dig.