Baltisk dating

Er du interesseret i kvinder eller mænd, som har et mere eksotisk udseende end de fleste danskere, så er der ikke noget at sige til, hvis du finder baltiske kvinder meget attraktive. De fleste kvinder fra Letland, Litauen eller Estland er generelt bare utroligt naturligt smukke, og mange er faktisk selv på udkig efter at komme i gang med at date danske mænd. Man kan sige, man tiltrækkes af sin modsætning. 

Her på Datingspot.dk sætter vi dig lidt ind i baltisk dating, samt hvad du kan gøre, hvis du gerne vil i gang med at date en baltisk kvinde eller mand. 

Hvad går baltisk dating ud på

Baltisk dating går egentlig meget simpelt ud på, at du vælger at date en person fra de baltiske lande. Om du er interesseret i kvinder eller mænd, så er fælles for dem, at de fleste generelt ser meget anderledes ud end os danskere med en lidt mørkere hud, mørkt hår samt oftest dybe og flotte øjne.

Der er ikke noget at sige til, hvis du finder det eksotiske look, baltiske kvinder har, attraktivt, og vi kan derfor forsikre dig om, at det altså helt sikkert er muligt forholdsvist nemt at komme i gang med at date baltiske kvinder. 

Bestem dig for, hvad du er på udkig efter

Når du skal i gang med baltisk dating, så er det en god ide at gøre op med dig selv inden, hvad du egentlig er på udkig efter. 

Er du for eksempel en dansk mand, som er frisk på at finde kærligheden hos en smuk, baltisk kvinde, som du håber, du kan kommer godt ud af det med og måske endda stifte familie sammen med eller i hvert fald bo sammen med, så er det vigtigt, du gør det klart fra starten af i din datingprocess. På den måde vil du nemmere finde baltiske kvinder, som har samme interesse som dig selv, og du spilder dermed ikke din tid. 

Er du derimod nærmere på udkig efter sexdating, som skal forblive uforpligtende, så er der selvfølgelig også mulighed for at finde partnere, som passer til lige netop det kriterie. 

Om du er ude efter et seriøst forhold eller blot god sex, så er der gennem kontakter på nettet helt sikkert muligheder for at få opfyldt dine lyster,  interesser samt drømme.

Her kan du komme i gang med baltisk dating

Når du beslutter dig for, at du gerne vil i gang med at date baltiske kvinder eller mænd, så er det klart nemmest at komme i gang med gennem netdating. Der findes rigtig mange forskellige hjemmesider ude på nettet, som du både kan have adgang til over din computer men også via apps på din telefon.

For eksempel findes der dating apps som for eksempel Tinder, hvor du nemt og hurtigt kan sætte en profil op og møde andre kvinder og mænd. Du kan selv vælge, hvilken aldersgruppe, køn samt område du leder efter din partner i. Dog er apps som Tinder mere overordnede, og hvis du kun er interesseret i at date baltiske kvinder eller mænd, så er det en god ide at søge efter en hjemmeside, som er mere specifikt målrettet. 

Du vil hurtigt finde ud af, at de fleste af de baltiske kvinder, du finder over nettet, højst sandsynligt vil befinde sig i et baltisk land, og det kan derfor godt være vanskeligt at sætte et møde op sammen. Dog er der faktisk også rigtig mange fra både Estland, Letland og Litauen som bor og arbejder i Danmark. Nogle har måske boet her i hele deres liv, mens andre blot har boet her kort tid. Det er altså også muligt at finde baltiske kvinder, som måske bor i dit område, så I nemt kan mødes og lære hinanden bedre at kende ved at date i virkeligheden.  

Sådan laver du en attraktiv datingprofil

Når du har fundet en side som for eksempel Rich Meet Beautiful, og du har besluttet dig for at benytte dig af den for at finde din næste date, så er næste trin at få lavet en profil på siden. Vi har lavet en lille trin for trin guide til dig, som måske synes, det godt kan komme til at virke lidt uoverskueligt. 

  • Smid et profilbillede op af dig selv, som viser dig fra din bedste side
  • Lav en lille, interessant beskrivelse om dig selv samt dine interesser
  • Sørg for dit billede, samt din beskrivelse er nutidig

Først og fremmest er det vigtigt at finde et billede af dig selv, som du mener, viser dig fra din bedste sig og som naturligvis er forholdsvist nutidigt, så det stemmer overens med, hvordan du ser ud i dag. Det kan dog også være, du ikke har lyst til at vise dit ansigt men blot noget af din krop for på den måde at holde din profil mere privat. 

Når du har fundet et billede, så er næste skridt at få skrevet en lille beskrivelse om dig selv, eventuelt din beskæftigelse samt hvad du interesserer dig for at lave i din fritid. På den måde tiltrækker du andre profiler, som måske har nogle fælles interesser med dig.

Vær ærlig, men undgå at dele personlige oplysninger

Det vigtigste at huske på, når du laver din datingprofil er, at det er en god ide at lade være med at lyve for meget omkring dig selv. Det kan være fristende at smøre tykt på for at virke mere tiltrækkende overfor de andre brugere på hjemmesiderne, men i sidste ende bliver det noget rod, hvis du beslutter dig for at mødes med en baltisk kvinde, og hun tror du er en helt anden person, end du rent faktisk er i virkeligheden. 

Når det så er sagt, så må du aldrig glemme, at nettet ikke altid er et sikkert sted at bevæge sig rundt på. Lad være med at dele personlige oplysninger om dig selv såsom din adresse eller andet, idet du rent faktisk aldrig kan vide, hvem der sidder på den anden side af skærmen samt hvad, de har i sinde. Det bedste måde at gribe processen an på er ved lære personen lidt at kende og måske endda mødes i virkeligheden, inden du begynder at dele oplysninger som disse.