40plus

Er du 40 år eller derover, og ønsker du at finde din næste kærlighed på nettet, så vil du uden tvivl finde dette skriv interessant. Vi kigger herunder nærmere på datingsiden 40plus, som i rekordfart er blevet et af de foretrukne steder at date for folk, der er 40 år eller derover.

Datingsider bliver i dag mere og mere specifikke i, hvad det er for en målgruppe, som de henvender sig til. Det er et oprør mod de datingsider, der forsøger at henvende sig til alle målgrupper, og hvor kvaliteten derfor daler. Hos 40plus dating har du en god mulighed for at møde andre ligesindede mennesker, der er samme sted i livet som dig. Det vil komme til at spare dig for en masse tid, og det vil endvidere sikre, at langt flere af dine henvendelser fra andre datingprofiler er reelle og værd at bruge tid på.

Dating 40plus

Det er ikke altid lige nemt at finde frem til personer, som man selv synes er interessante, og som man kunne tænke sig at lære bedre at kende. Har du tidligere været aktiv på andre og større datingsider, hvor der er et hav af forskellige profiler, så har du uden tvivl oplevet, at der kan være langt imellem snapsene.

Er du 40 år eller derudover, så er du sikkert interesseret i at finde andre, som er i samme aldersgruppe. Hos de større datingportaler kan det være svært for dig at sikre, at du kommer i snak med andre, der er på samme alder som dig. Det er dog en tand nemmere, hvis du eksempelvis vælger at oprette dig hos 40plus, da du her kan være sikker på, at alle medlemmerne er 40 år gamle som minimum.

Seriøs dating hos 40plus

Er du træt af, at andre datingsider hurtigt kan blive useriøse, og er du træt af at få et hav af beskeder og henvendelser fra folk, som du ikke har interesse i at lære at kende? Så kan der godt være idé i at forsøge sig hos 40plus. Her kan du nemlig finde seriøse singler, der er på alder med dig selv.

Kønsfordelingen hos 40plus er næsten 50/50, og det sikrer endvidere, at der er rig mulighed for at finde en partner af det køn, som du er til. Oprettelsen er endvidere gratis, og du har mulighed for at købe Premium medlemskab, hvis det er ønsket.

Søg dig frem til din næste partner hos 40plus!

En af de store fordele ved 40plus er, at du nemt og hurtigt kan søge mellem alle de aktive singler, der er oprettet på siden. På den måde kan du aktivt bevæge dig i retning af, hvad det egentlig er, du søger i en ny partner.

Du har derudover muligheden for aktivt at deltage i debatter og andre sjove diskussioner inde på forummet. Udover at det er en god måde at fordrive tiden på, så kan det være med til at åbne øjnene op for nogle personer, som kan være spændende for dig at lære at kende.

Navigationen på siden er utrolig nem – derfor kan du godt forvente, at du indenfor den første halve time har lært langt de fleste funktioner, der er på siden.

Benyt dig af opslagstavlen for at lære nye mennesker at kende!

Hos 40plus kan du skrive på deres opslagstavle, som i og for sig minder om et Facebook-feed. Her har du mulighed for at skrive med andre singler eller deltage i events og begivenheder, hvor du har mulighed for at finde andre singler, som er interessante for dig.

Fordele ved 40plus

Når vi gennemgår de forskellige datingsites, der er i Danmark, så plejer vi at komme med vores liste over, hvad der er de mest gængse fordele ved at bruge den pågældende side. Med 40plus er det naturligvis ikke nogen undtagelse. Herunder har vi fundet nogle af de fordele, som du skal kende til. Forhåbentlig er det med til at hjælpe dig med at beslutte, om 40plus dating er noget for dig.

  • Det er både net og hurtigt at oprette sig hos 40plus.
  • Du er sikret en relativ specifik målgruppe for seriøse singler, der ønsker at møde andre på 40 år eller derover.
  • Kønsfordelingen er næsten 50/50.
  • Abonnement hos 40plus er ikke ligeså dyr, som den er hos mange andre datingsites.
  • Du har mulighed for at deltage i begivenheder i hele landet, hvor der vil være singler på 40+ til stede.
  • Nemt system at navigere rundt i.

40plus fortjener bestemt en chance, hvis du ønsker at afprøve en datingplatform, hvor du som bruger bliver taget seriøs, og hvor man går mere op i at udvælge det rigtige klientel, end at skulle henvende sig til så mange danskere som muligt.

Få succes på 40plus med disse råd

Når man lige har oprettet sig på et datingsite, så ønsker man naturligvis, at man får mest muligt ud af det. Det er især vigtigt, hvis man har betalt for et medlemskab. Mange gør dog ikke ret meget for, at oplevelsen på datingsiden bliver en succes. Det handler i og for sig om at gøre reklame for sig selv på den bedst mulige måde, og her adskiller 40plus sig ikke fra andre datingportaler – nærmere tværtimod. Det handler om at være skarp på sin profil, så andre finder en interessant. Derfor har vi herunder fundet er par gode tips og tricks til, hvordan du gør din datingprofil endnu mere interessant, så du forhåbentlig kan få henvendelser fra flere interessante singler.

Et profilbillede er et absolut must

Det er først og fremmest vigtigt, at du får taget et profilbillede, som du kan bruge på siden. Har du ikke noget profilbillede, så er der stor sandsynlighed for, at der ikke er nogen, der vil skrive til dig. Det er rart at kunne se, hvem det er man skriver med, og derfor er et profilbillede et must.

Når du skal vælge profilbillede til 40plus, så sørg for at finde et, som rent faktisk ligner dig. Det kan hurtigt blive noget rod, hvis du ender med at vælge et profilbillede, som ikke ligner dig, og du ender på en date. Sørg derfor for altid at vælge et godt og ærligt profilbillede.

Udfyld din profil med så mange oplysninger som muligt

Når du skal udfylde din profil på 40plus, så kan det godt være fristende at springe over der, hvor gærdet er lavest. Det anbefaler vi dog ikke. Der er nemlig rigtigt mange grunde til, at du bør udfylde profilen med så mange informationer som muligt.

Når du udfylder din profil med informationer, så bliver du nemmere at finde for andre interesserede singler på 40+ år. Derudover vil du kunne vise andre, hvem du egentlig er, og ud fra det kan andre vurdere, om de finder dig interessant. På den måde sparer du også en masse tid på henvendelser, der måske ikke er interessante.

Vær proaktiv på den gode måde

Man kan hurtigt komme til at blive passiv på en datingside. Det er dog ærgerligt, da du derved minimerer dine chancer for succes. På en side såsom 40plus er det vigtigt, at du er proaktiv – men det skal være på den rigtige måde. Man kan hurtigt komme til at være for påtrængende, og det ønsker du naturligvis ikke at være.

Sørg for at skrive til de personer, som du finder interessante. Stil nogle spørgsmål til dem og find ud af, om der potentielt set kunne være et match. På den måde har du mulighed for at spørge vedkommende ud på en date, hvis der skulle være basis for det.

En god første date kunne eksempelvis være en lille tur ud og gå eller en kop kaffe. Start i det små ved første date, så begge parter relativt nemt kan tage af sted igen, hvis ikke det er interessant at tale videre.

Hos 40plus finder du et hav af seriøse singler, der er 40+ år. Ønsker du derfor en seriøs oplevelse med online dating, så kan 40plus anbefales at overveje.